RAHSIA MENJANA 5 ANGKA DENGAN SHOPPE!

Rahsia untuk menjana 5 angka sudah terbongkar Jika betul-betul serius untuk menjana pendapatan di Shopee, boleh tekan gambar di bawah:

Jumaat, 19 Mei 2017

McKain Harap Duit Jualan Ghaddar Digunakan dengan Cara Betul


Berita KAFA mahu menyelesaikan tunggakan bekas pemain sebaik menerima bayaran yuran Perpindahan Gergasi Liga Malaysia Ghaddar dari Kelantan ke JDT dan juga turut menarik perhatian bekas pemain import Kelantan, Mckain melalui twitter beliau.


Mckain mengatakan berharap pihak KAFA menggunakan duit jualan Ghaddar dengan cara betul terutama gaji tertunggak bekas pemain yang dituntut sehingga kini masih belum jelas supaya semua boleh menjalani kehidupan seperti biasa dan bergerak kehadapan.


"Berharap mereka (KAFA) menggunakan wang dengan betul. Masa untuk bayar hutang dan semua orang akan move on" - Mckain4KAFA akan menyegerakan tunggakan bayaran gaji pemain The Red Warriors (TRW) sebaik menerima bayaran yuran perpindahan pemain import, Mohammad Ghaddar ke Johor Darul Ta'zim (JDT).
“Sebaik sahaja menerima bayaran itu kita akan lunaskan semua baki tunggakan gaji pemain Kelantan bagi musim 2015 dan 2016,” - SU KAFA, Rujukan Utusan