RAHSIA MENJANA 5 ANGKA DENGAN SHOPPE!

Rahsia untuk menjana 5 angka sudah terbongkar Jika betul-betul serius untuk menjana pendapatan di Shopee, boleh tekan gambar di bawah:

Jumaat, 6 Januari 2017

Bekas Kelab mengesahkan Okiki Afolabi ke TRW


Penterjemahan 
"► #primeradivisión | okiki ditamatkan kontraknya dan pergi ke malaysia

Pilihan striker okikiola afolabi datang untuk perjanjian dengan kepimpinan untuk tamatkan kontraknya. Sebagai disahkan oleh wakil beliau untuk Talleres Soy FM 99.3, pemain akan meneruskan kerjayanya dalam bola sepak malaysia, lebih tepat di kelantan, sebelah superliga negara asia.

Di sisi lain, tiongoli tombara juga memuktamadkan ikatan mereka terlebih dahulu, dan ia adalah berharap resolusi oleh emeka oparaugo.

Oleh francisco ballot | @Franbolletta

📻 #talleressoy #pertama isnin hingga jumaat dari 18:30 hingga 19.30 pm. Impak radio 99.3 fm 📻 
"


PEMAIN MUDA NIGERIA KE TRW 2017. Okiki Afolabi kini sah meninggalkan kelab Talleres de Córdoba di First Division of Argentina dan akan bermain di Malaysia untuk Kelantan.


Menurut wakilnya, Vicente Mastropablo, Okiki Afolabi akan meneruskan kerjayanya dalam bola sepak di Malaysia. Kelab Afolabi yang akan terus kerjayanya adalah kelab Tan Sri Anuar Musa daripada Kelantan di liga negara itu. Sudah sah milik TRW 2017.Penyerang muda miliki ketinggian 1.92m yang kini baru berusia 22 tahun merupakan sebahagian anggota pasukan kebangsaan Nigeria bagi peringkat umur U-20 and U-23 .

Beliau memulakan kerjayanya di Sunshine Stars F.C di Nigeria Premier League, dimana berjaya meledak 13 gol dalam 17 penampilan.. 

Pada Ogos 2016 beliau telah diuji di kelab Racing Club. Walau bagaimanapun beliau mengambil keputusan untuk berhijrah ke Cordoba dan bermain untuk Talleres di Argentina. Selepas beberapa minggu percubaan, Okiki menjadi sebahagian daripada pasukan utama setelah diikat selama satu tahun dengan pilihan pembelian.

Difahamkan Okiki Afolabi adalah salah seorang pemain dibawah agen Marcelo Houseman, agen FIFA yang sangat dikenali dalam kalangan peminat TRW.

Welcome tok Kota Bharu.