RAHSIA MENJANA 5 ANGKA DENGAN SHOPPE!

Rahsia untuk menjana 5 angka sudah terbongkar Jika betul-betul serius untuk menjana pendapatan di Shopee, boleh tekan gambar di bawah:

Selasa, 18 Julai 2017

Pemain Pengalaman Kembali Bantu Kedah Berhadapan Bekas Pasukannya


PEMAIN berpengalaman Kedah yang juga sebahagian daripada 'tembok' skuad itu bakal kembali di atas padang ketika mereka turun menentang Kelantan di Kota Bharu.

Fitri Omar tidak diturunkan dalam perlawanan sebelum ini, namun kini dia bersedia telah bersedia untuk meneruskan rentak kemenangan pasukan berkenaan.

Pemain kelahiran Sabak Bernam, Selangor itu bakal kembali memperkuatkan kesebelasan utama selepas ketiadaan Ariff Farhan Mohd Isa yang dipanggil berkhidmat untuk skuad bimbingan Datuk Ong Kim Swee.


"Saya bersyukur kerana dapat kembali berjuang bersama rakan-rakan selepas menjadi penonton sebelum ini.

"Sebagai pemain, memang memeritkan apabila tidak dapat bermain, sebab inilah minat dalam diri terhadap bola sepak.

"Saya hanya berdoa agar diberi peluang oleh Ketua Jurulatih, Mohd Nidzam Adzha Yusof dalam perlawanan kali ini dan seterusnya dalam misi memburu kejayaan buat Kedah," katanya kepada mStar Online.

Bekas pemain Johor FC, Kelantan, ATM dan Pulau Pinang itu turut yakin Kedah mampu pulang dengan tiga mata penuh selepas beberapa pemain yang cedera telah pulih.

"Ini adalah kelebihan buat kita, apa yang penting ialah kami perlu berusaha sepanjang permainan dan tidak lalai.

"Kelantan juga sebuah pasukan yang baik walaupun mereka tewas sebelum ini. Kita perlu berwaspada dengan kebangkitan mereka di laman sendiri," jelasnya.

Tambahnya, kehadiran penyokong Kedah di Kota Bharu bakal meningkatkan lagi semangat dan moral pemain.

Sumber : MSTAR